Reviews

M. Klok (maart 2024)
5/5 ★★★★★
Vandaag zijn er 3 draaikiep ramen geïnstalleerd door Corne. Wat een fijn bedrijf. Werkt zeer netjes en een geweldig resultaat. Van tocht ramen naar mooie draaikiep. Wij zijn er blij mee.


Sandra Parsons (februari 2024)
5/5 ★★★★★
We zijn zeer tevreden over het werk dat Corné en zijn zoon hebben gedaan aan de draai-kiep ramen op de bovenverdieping. Het is van te voren duidelijk wat de kosten zijn, dus je staat niet voor verrassingen. Ook laat hij het netjes achter.


Claire (oktober 2023)
5/5 ★★★★★
Oude ramen laten vervangen voor draai kiep ramen. Prettige communicatie met dit mooie familiebedrijf. Professioneel advies. Hart voor zijn werk. Als er een probleem is wordt er meteen werkt van gemaakt. Bedankt Corné voor de prettige samenwerking!


Peter de Jonge (oktober 2023)
5/5 ★★★★★
Service: Woningrenovaties
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Werkt heel netjes en schoon.alles tot in de puntjes verzorgd. Heeft 6 ramen vervangen, dubbel glas geplaatst, tochtstrips geplaatst en trap naar kelder vernieuwd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ook een fijn persoon om over de vloer te hebben. Corné bedankt voor het geleverde werk.


C Hamers (oktober 2023)
5/5 ★★★★★
Service: Woningrenovaties, Opknappen
Positief: Professionaliteit
4 Ramen verbouwd naar kiep draai ramen en dat is heel netjes en secuur gedaan en de nazorg van bijstellen, bellen en hij komt.


Samsung (april 2023)
5/5 ★★★★★
Service: Algemene bouw
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Na de februaristorm van 2022 besloten om een nieuwe (stormbestendige) poort te laten installeren. Cornė Backs had hiervoor een perfecte oplossing. Zie bijgaande foto's. De buitenkant is volledig van metaal met een mooie houtnerf. De montage is voorspoedig verlopen. Prima vakwerk geleverd. Zijn zeer tevreden en niet meer bang voor een storm.


Wim Daemen (maart 2023)
5/5 ★★★★★
Service: Renovatie
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Er zijn 3 uitzetramen vervangen door draai/kiep ramen. Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk.


Marloes de Jong (maart 2023)
5/5 ★★★★★
Service: Woningreparaties
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Raamreparatie aan beslag. Het raam kon niet meer sluiten. Binnen een week gerepareerd op een keurige wijze. Raam sluit weer prima. Prijs-kwaliteit is top!


R S (2022)
5/5 ★★★★★
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
In een bestaand kozijn met vast glas een draai/kiep raam gemaakt. Van Offerte t/m oplevering zeer professioneel en netjes gewerkt. Corné is een echte vakman! wij zijn zeer tevreden.


Gerrit Bes (2022)
5/5 ★★★★★
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Draairamen vervangen door draaikiepramen prefect werk. Werkt super schoon.


John Linders (2022)
5/5 ★★★★★
Corné werkt heel netjes en correct.
Laat alles weer schoon achter.


Familie Vermeulen (2021)
5/5 ★★★★★
Service: Renovatie
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Corné Backx heeft bij ons een draaikiepraam geïnstalleerd, kozijnen aangepast en gerepareerd. Hij is daarbij een echte vakman gebleken. Werkt netjes, komt afspraken na en levert goede kwaliteit. We kunnen Corné van harte aanbevelen.


Alexander de Jong (2021)
5/5 ★★★★★
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Komt afspraken na, levert kwaliteit en werkt bijzonder netjes. Corne is de vakman die je zoekt.


Anita de Jong (2019)
5/5 ★★★★★
Corne heeft bij mij ongeveer begin oktober mijn bestaande ramen vervangen door draai-kiepramen. Extra service geleverd en prima vakwerk geleverd. Kan met vragen altijd terecht. Komt altijd met een oplossing.


Peter van den Brand (2018)
5/5 ★★★★★
Corné heeft voor ons tochtkaders in de deurstijl en een driepuntssluiting in de bestaande voordeur gefreesd.
De tochtkaders heeft hij geheel naar wens gefreesd met een speciale machine.
Vooraf komt hij altijd eerst kijken en bespreekt de mogelijkheden.
Corné is zeer secuur en een op en top vakman. Werkt rustig en doet er alles aan om zo weinig mogelijk overlast te geven.


Dirk Nellestijn (2018)
5/5 ★★★★★